petak, 11. siječnja 2013.

Balea, Dove, Garnier

Balea med - losion za suhu i osjetljivu kožu. S obzirom na Dove i Garnier losion, Balea losion je malo masnije teksture, brzo se upija, sadrži 400 ml., a cijena je oko 15 kuna, što je idealno kada ste u stisci s novcima. Blagog je mirisa, i definitivno je dobar za osjetljivu kožu, posebno nakon depilacije jer ne pecka, nježan je, pH neutralan. Sve u svemu nije loš, međutim ima i boljih.



Dove indulgent nourishment -  losion za tijelo sa shea maslacem za suhu kožu. Na ambalaži ne piše gotovo ništa, osim da sadrži shea maslac i daje 24h hidrataciju. Ima intenzivniji miris, baš se osjeti shea maslac,dosta je guste teksture, ali ovaj losion se ekstremno brzo upija, nakon nekoliko sekundi, nakon što sam ga stavila, imala sam osjećaj kao da nisam ništa stavila. Koža je svilenkasta, nahranjena i miris shea maslaca se još dugo osjeća nakon nanošenja. Neće vam odgovarati ako ne volite intenzivnije  mirise. Cijena je oko 30 - tak kuna.



Garnier -  losion za tijelo za suhu kožu. Na ambalaži piše: "Kanadska formula sadrži mikro-kapljice javorovog lista poznatog po svojim svojstvima. Nemasna tekstura je izuzetno ugodna za kožu i brzo se upija; smiuruje kožu te uklanja njenu hrapavost. Rezultat: Obnovljena, Vaša koža je meka i hidratizirana tijekom 24 h."
Ja se slažem sa svime što piše na ambalaži. Tako da mi je od svih losiona za suhu kožu najbolji ovaj Garnier. :) Cijena je oko 28 kn.


1 komentar:

  1. Ja koristim I love...vanilla&ice cream losion za tijelo,i iako sam mislila da samo lijepo izgleda i mirise, bas mi iznenadjujuce fino nahrani kozu, mada sa kozom tijela nemam problema. Ali osjetim razliku sa i bez losiona :) Ove nisam probala jer se tek sad nakon duzeg vremena ponovo tjeram da nanosim losion na tijelo.

    p.s. Ne bi bilo lose da iskljucis u postavkama ovo provjeravanje komentara sifrom, moze da ti odbije neke citaoce od komentarisanja.

    OdgovoriIzbriši

Let me know if you have comments, suggestions,any idea, all for the purpose of improving this site.
Thank you for sharing your opinions with me. I appreciate it a lot.