četvrtak, 11. srpnja 2013.

Live a life

Sve što želiš možeš imati,ali se trebaš moliti za to. Onakva kakva si ti osoba takvima ćeš i biti okružen. Ne procjenjuj ljude po vjeri, nacionalnosti, bogatstvu, jer to sve izvanjsko nije bitno. Bitno je ono unutar čovjeka, to je jedino vrijedno. Svi smo mi od Jednog (Boga), svi smo mi Jedno. Bez obzira kakav je tvoj doživljaj Boga, jedno je sigurno, a to su tvoje misli s kojima možeš što hoćeš, imaš neograničenu slobodu razmišljanja, a upravo je to Bog.
Bog je sve dobro, zato razmišljaj o dobrim stvarima, lijepim. I takve stvari će ti se početi dešavati u životu.
Treba se truditi biti dobar čovjek, iz dana u dan što bolji u svim segmentima života.
I kad imaš sve bogatstvo ovog svijeta i kad nemaš gotovo ništa-materijalno, ipak imaš samoga sebe, u oba slučaja bolje je "imati sebe" kao ispunjenu i zadovoljnu osobu, a to možeš biti ako radiš na sebi iznutra, ako se ne povodiš za drugima. Treba biti svoj.
Zadovoljstvo i sreću na duge staze ne pružaju materijalne stvari.
Nitko ne može promijeniti nekog drugog, možemo mijenjati isključivo sebe. Tvoje zdravlje, sreća i zadovoljstvo ne ovise o događajima ili postupcima drugih ljudi već o tvom razmišljanju i osjećajima. Vlastiti unutrašnji monolog - koji se iskazuje kroz misli i osjećaje-doživljavate kroz reakcije drugih prema sebi. Želiš promijeniti svoj život?! Onda promijeni svoje misli i promijenit ćeš i život.

Nema komentara:

Objavi komentar

Let me know if you have comments, suggestions,any idea, all for the purpose of improving this site.
Thank you for sharing your opinions with me. I appreciate it a lot.