subota, 16. studenoga 2013.

Washing the face

Sve gelove za umivanje i slična čuda sam zamijenila ovim dječjim gelom za kupanje od glave do pete. Babylove gel koristim umjesto gela za umivanje. Odlično skida šminku, blag je, i nemam osjećaj zatezanja kože nakon korištenja. Sadrži ekstrakt kamilice i pantenol. Na kupovinu ovog sam se odlučila nakon što sam negdje na forumu čitala da je odličan za umivanje, ili za pranje kose kod odrasih koji imaju osjetljivo i suho tjeme. I zbilja je odličan! Dolazi u pakiranju od 500 ml u bočici s pumpicom, a cijena je 20 kn, može se kupiti u dm - u.  Ne sadrži konzervanse, bojila, sirovine na bazi mineralnih ulja,niti sastojke životinjskog podrijetla.
 
 
U moju rutinu čišćenja lica ulazi i ovaj Garnier piling za dubinsko uklanjanje mitesera. Iako ovo nije baš namijenjeno mojoj koži, koja je normalna do suha, uzela sam ovo samo zato što imam mitesere kojih se nikako riješit. Ovaj piling koristim povremeno, ovisno o potrebi i koristim ga samo na dijelovima lica  gdje imam mitesere ili prištiće.Lijepo očisti lice ali nakon pilinga moram staviti neku hranjivu kremu jer mi zateže lice. Piling sadrži 150 ml. a cijena mu je oko 30 -tak kn, možda i malo manje.
 
Garnier kaže: Kremasta formula ima dvostruko djelovanje protiv prištića i protiv ožiljaka. 1. obogaćen anti - bakterijskim sastojkom i mikro granulama dubinski uklanja mitesere. 2. zahvaljujući svojim piling svojstvima i obogaćen prirodnim regenerativnim aktivnim kompleksom, pomaže uklanjanje nesavršenosti. Nanijeti na mokro lice. Umasirati pjenušavu kremu po licu, inzistirajući na najugroženijim zonama. Obilno isprati.
 
 
Bourjois - Nježan piling za zdrav i blistav ten s pupolom naranče i sitnim česticama bambusovog sjemena. Ovaj piling koristim uglavnom jednom tjedno, lijepo čisti lice i zaista je blag. Sadrži 75 ml, a cijena mu je oko 28 kn.
 
 
 *slika preuzeta s interneta
 
Od maski za lice najčešće koristim ovu Merz Special s bijelom glinom i cinkom.
Maska je namijenjena svim tipovima kože, ovisno o tipu se preporuča učestalost korištenja, tako kod   normalne kože najviše 3 puta, kod suhe jednom tjedno.
Pakiranje je podijeljeno na dvije vrećice od po 7.5 ml, a jedna vrećica je dovoljna za više od jednog korištenja. Maska mi je odlična jer je lice vidljivo čišće a i na dodir je koža glatka. Odlično očisti mitesere i odmurle stanice kože.


Thank you for reading!

Keep On Smiling & be happy!:)

Broj komentara: 5:

  1. Od ovih proizvoda, ja koristim Garnier piling za dubinsko uklanjanje mitesera. Kako je moja koža mješovita do masna, poslije korištenja uopće nema zatezanja, lijepo mi očisti lice, a krema poslije toga i nije baš potrebna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A da vjerojatno je tako onima s masnom kozom,ali eto mene malo zateze jer imam normalnu do suhu kozu. Super je piling za mitesere zato ga i koristim ali onako po potrebi, nikako cesto.

      Izbriši
  2. Volim Babylove! Bourjois piling sam imala i bio mi je loš,iritirao mi je kozu :(
    Merz masku volim! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni Bioderma sebium spasava stvar trenutno. i balein vitaminski gel onaj rozi. ja imam problema sa aknama pa bi mi i ovi blagi proizvodi zasigurno pasali :D

    OdgovoriIzbriši

Let me know if you have comments, suggestions,any idea, all for the purpose of improving this site.
Thank you for sharing your opinions with me. I appreciate it a lot.