četvrtak, 24. listopada 2013.

The Power of Positive Thinking

Želim s vama podijeliti jednu od mojih omiljenih knjiga, i definitivno jednog od omiljenih pisaca, Norman Vincent Peale i njegova najpoznatija knjiga "Moć pozitivnog mišljenja".
Pročitala sam i druge njegove knjige koje su tematski usko povezane s navedenom knjigom.
Knjiga me je oduševila, proširila vidike, toliko inspirirala u životu, promijenila način gledanja na neke stvari, pobudila život u meni, sreću, radost... Potakla me da obraćam pažnju na ono što je bitno za nas kao individue u ovom svijetu. Ovo nije knjiga koju ćete pročitati i zaboraviti na nju. Samo čitanje knjige u vama pobuđuje želju za promjenama, za napredovanjem u svim segmentima života.
Teško je opisati riječima dojmove...bilo je i suza, ali radosnica, čitajući ovu knjigu.
Od srca je preporučam svima!
 
 
 
 
Evo što kažu na OVOJ stranici o knjizi, mislim da je sve rečeno što se moglo reći, ali zaista je teško riječima opisati, treba knjigu doživjeti.
 
"Knjiga „Moć pozitivnog mišljenja“ Normana Vincenta Pealea otkriva uspavanu snagu ljudskog uma. Od njezina objavljivanja davne 1952. godine pojavilo se mnoštvo sličnih knjiga, a mnoge su filozofije utemeljene pod njezinim utjecajem. Ipak, jednostavnost ovoga remekdjela i dalje blista nepomućenim sjajem.
 
„Moć pozitivnog mišljenja“ klasična je zbirka metoda koje pokazuju da će promjena vašeg stava prouzročiti i promjenu u vašem životu. Ona nudi uspjeh u svemu i put prema svladavanju svih prepreka. Nema nerješivih problema ni nepremostivih zapreka. Iz straha i očaja rađa se nada u sreću i obnovljeno povjerenje u život.
Poruke koje ćete pronaći u ovoj knjizi su vječne. One nude više od ohrabrujućeg tapšanja po ramenu. Tu je deset praktičnih pravila za razvitak i postizanje samopouzdanja, pet metoda za postizanje materijalnog i emocionalnog uspjeha, tri dokazane metode za održavanje najviše energetske razine i desetočlani program za uklanjanje briga.
Ova knjiga je više i od nepobitno uspješnog programa za samopomoć. Ona nas vodi, poučava i uči kako preoblikovati negativne osjećaje u pozitivne stavove koji vode prema unutarnjem miru i stvarnim postignućima.

Dr. Norman Vincent Peale, znameniti autor trideset četiriju knjiga, istaknut je motivacijski govornik.. Utemeljitelj je religijskopsihijatrijske klinike, Instituta za vjeru i zdravlje i časopisa Guideposts, koji ima više od četiri milijuna pretplatnika.
Njegove poruke svakoga mjeseca nadahnjuju više od milijun čitatelja časopisa Plus: The Magazine of Positive Thinking...
Nadahnute poruke dr. Pealea objavljene su u knjigama, časopisima i novinama, a danas su dostupne i na videokasetama. Njegova najpoznatija knjiga, „Moć pozitivnog mišljenja“, prodana je u više od 15 milijuna primjeraka i prevedena je na četrdeset jezika."
 
 
 
Jeste li čitali ovu knjigu ili neku drugu od Normana Vincenta Pealea?! Kakvi su dojmovi?!
 
 Thank you for reading!

Keep On Smiling & be happy!:)

2 komentara:

Let me know if you have comments, suggestions,any idea, all for the purpose of improving this site.
Thank you for sharing your opinions with me. I appreciate it a lot.